Werkwijze BeautySalon Skintastic

Je huid is je grootste orgaan en beschermd je tegen ziekteverwekkers. Daarom is het belangrijk dat je huid gezond is én blijft door er goed voor te zorgen. Dit kan je laten doen door een schoonheidsspecialiste maar het is zeker zo belangrijk om thuis ook te weten hoe je je huid het beste kunt verzorgen. 

Je kunt bij mij terecht voor advies en vragen over:

  • Gelaatsbehandelingen;
  • verzorging van de huid;
  • producten, werking en het gebruik;
  • acné, couperose en rosacea;
  • ondersteunig bij het ouder worden van de  huid;
  • epileren van wenkbrauwen;
  • harsen van overbeharing in het gelaat;
  • verven van wenkbrauwen en wimpers.


 

Ik nodig je uit voor het maken van een uitgebreide huidanalyse in mijn salon en het bespreken wat je graag zou willen verbeteren aan je huid. Ik let hierbij ook op leefstijl en voeding. Ik maak een behandelplan voor thuis met advies welke producten en hoe deze gebruikt kunnen worden. Ik gebruik hiervoor de productlijnen van Nouvital Cosmetics die bij mij verkrijgbaar zijn volgens prijslijst van Nouvital.

Na maximaal 6 weken evalueren we de behandeling en maken eventuele aanpassingen.

Ik heb de specialisatie acné gevolgd en het certificaat behaald. Ik heb echter geen contracten met verzekeraars.


 

Nouvital

In mijn salon maak ik gebruik van de producten van Nouvital Cosmetics. Deze producten zijn ook bij mij te koop volgens de consumentenprijslijst van Nouvital.


Nouvital Cosmetics is een innoverend en uitgebreid cosmeticamerk. Alle producten zijn samengesteld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten en ontwikkelingen op cosmetisch gebied, e.e.a. geheel conform de Europese richtlijnen. De producten bevatten voornamelijk werkstoffen van natuurlijke oorsprong.

Doordat Nouvital zelf de producten produceert zijn ze in staat kwalitatief hoogwaardige producten aan te bieden, die de hoogst mogelijke concentraties aan werkstoffen bevatten, tegen een aantrekkelijke prijs.

Tevens zijn de producten: Hypoallergeen, allergeenvrij geparfumeerd, vrij van minerale oliën, vrij van tarwekiemolie (i.v.m. glutenallergie), voorzien van een zonnefilter (alle dagcrèmes spf 15), dierproefvrij en parabeenvrij.

Nouvital en Prebiotica

De producten van Nouvital Cosmetics bevatten een prebiotica. Prebiotica cosmetica zorgt voor een preventieve en een pro-actieve werking op de huid.

De huid bevat miljarden organismes en duizend verschillende soorten die ervoor zorgen dat de huid in balans is. Bij ieder mens is deze samenstelling van organismes uniek, als een vingerafdruk. Alle huidproblemen die voorkomen hebben een oorzaak of gaan gepaard met een onbalans in deze organismes. Prebiotica in cosmetica is hier de oplossing voor.

De micro organismes op de huid zorgen voor hygiëne, de PH-waarde van de huid en communicatie met onze immuun cellen. Deze organismes moeten continue zorgen dat ze in balans blijven en worden gehinderd door invloeden van buitenaf, zoals de verschillende weertypes, conserveermiddelene, agressieve producten douchegels, AHA lysings, antibiotica) en ouderdom. Naar mate men ouder wordt gaat de huid minder voedsel voor deze organismes produceren zoals, dode huidcellen en talg. Doordat er minder voedsel beschikbaar wordt komt de balans onder druk te staan. Daarom vindt Nouvital dat deze actieve werkstof thuishoort in de sterke natuurlijke basis van bescherming, hydratatie en huidverbetering van de producten.