Gelaatsbehandelingen

Tijdens de eerste afspraak wordt een huidanalyse en anamnese gemaakt, deze neemt extra tijd in beslag. Bij volgende afspraken wordt er altijd even naar de huid gekeken zodat de behandeling afgestemd kan worden op wat je huid op dat moment nodig heeft. Daarom is er altijd een verkorte huidanalyse tijdens iedere behandeling.

Ter afsluiting van de behandeling krijgt u altijd een lekker kopje koffie of thee na.

Clear:   € 40,00

Reiniging, Dieptereiniging en onzuiverheden verwijderen, Masker inmasseren


Beauty:  € 55,00

Reiniging, Dieptereiniging, Onzuiverheden verwijderen, Epileren, Masker, Verzorging


Relax :   € 55,00

Reiniging, Dieptereiniging, Onzuiverheden verwijderen, Gelaatsmassage, Masker, Verzorging


Wellness :    € 65,00

Reiniging, Dieptereiniging, Onzuiverheden verwijderen, Epileren, Gelaatsmassage, Masker, Verzorging
 Acné behandeling volgens acné specialisatie in kuur verband zie in menu kuur behandeling acné


 


 Maak direct een afspraak en bel of mail naar: 06-49926002 of marischka@skintastic.nl

 


Losse behandelingen


Epileren: Wenkbrauwen bepalen voor een groot deel de expressie van uw gezicht. Het accentueren van de natuurlijke wenkbrauwvorm dmv epilatie geeft u een mooi, verzorgde uitstraling. Op verzoek kan dit ook dmv harsen gedaan worden.

Verven wimpers en wenkbrauwen: Door het verven van de wimpers en de wenkbrauwen wordt de aandacht op de ogen gevestigd. Hierdoor krijgt uw gezicht een open, stralende uitdrukking. Tijdens het verven wordt gebruikt gemaakt van speciale verf in verschillende kleuren en wordt afgestemd op uw haarkeur en uw wensen om het mooiste resultaat te krijgen. De houdbaarheid van de kleuren zijn per persoon verschillend, maar meestal vervaagt de kleur geleidelijk na 3 tot 6 weken.

Harsen: Bij het harsen wordt de gehele haar, vanaf 2 mm, met een snelle, pijnloze beweging verwijderd. Hierdoor voelt de huid zacht aan en duurt het langer voordat het haar weer zichtbaar wordt. De tijdsduur waarin het haar wegblijft, hangt af van de fase waarin het haar zich bevind. Haren in de overgangs- en rustfase komen eerder terug dan haren in de groeifase. Helaas varieert dit per haarzakje. Harsen is niet geschikt voor mensen met spataderen of eczeem. Voor het harsen is het belangrijk om geen bodylotion te gebruiken en nauwsluitende kleding te dragen. Na het harsen adviseer ik om de huid regelmatig te scrubben en om 24 uur zonlicht (ook zonnebank) parfum, deodorant/bodylotion te vermijden.


 

Losse behandelingen extra tijdens gelaatsbehandeling:

Een module € 15,00

Iedere module meer € 10,00

 

 

 

Losse behandelingen

Per module  € 15,00

 

 

 

Prijzen incl BTW 2023